LAATSTE NIEUWS:

 

 

27-04-2011

Textuele aanpassingen

Read More

 

  24-02-2011

Oprichting website VW&W

Read More

 

   Hoe werken wij?

 

Iedere organisatie is anders. Daarom inventariseren wij de behoefte van uw organisatie en doen wij u een helder voorstel. Dit voorstel maakt duidelijk waar wij mogelijkheden tot verbetering van het inhuurproces zien.

 

Wij bieden een aantal mogelijkheden:

 

U heeft een mantelovereenkomst voor externe inhuur en u wilt graag de inhuurprocessen laten beheren.

Als onafhankelijk bemiddelingsbureau zitten wij tussen uw organisatie en de  leveranciers van detacherings- en uitzendkrachten. Wij zetten uw aanvraag uit bij de mantelbureaus die binnen uw raamcontract vallen en stellen de meest geschikte kandidaten aan u voor, desgewenst na voorselectiegesprekken. Wij zien toe op de afgesproken doorlooptijden van levering. Als wij uw mandaat krijgen, voeren we de tariefsonderhandelingen.

 

U heeft geen eigen mantelovereenkomsten.

Wij stellen graag in overleg een lijst samen met gekwalificeerde leveranciers. Wij zetten de aanvragen, die onder de Europese aanbestedingsnorm vallen, conform de geldende regels uit.

 

U wilt advies hebben over uw huidige processen betreffende externe inhuur.

Wij maken een overzicht van uw bestand aan extern personeel. Wij adviseren over de aanvraagprocessen. We vergelijken de tarieven tussen gelijkwaardige functies en voeren eventueel de tariefsonderhandelingen met de betreffende leveranciers.


U heeft nog weinig ervaring met tijdelijke inhuur

Heeft u weinig ervaring met tijdelijke inhuur en wilt u op voorhand ingelicht worden over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag!

Copyright 2011 - 2013 VWenW.nl

Van Wijk & Wouters neemt u werk uit handen